1 | 2 | 3 | 4 | 5

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

640 x 340 dziewczyna

 

 

 

veolia web 580x120 1

Wydarzenia

Skandynawski śledzik z dodatkiem ekologicznej Musztardy Sarepskiej BIO Roleski

Śledź - jako jedna z najpopularniejszych ryb morskich – jest bogaty w składniki mineralne, nienasy-cone kwasy tłuszczowe, białka czy witaminy z grupy A, B, E i D3. Doskonale sprawdza się jako część głównych dań, jak i wyrazistych przekąsek – zwłaszcza w towarzystwie pumpernikla, czerwonej cebuli i… ekologicznej musztardy sarepskiej BIO Roleski.

Roleski musztarda Sarepska Bio sledz

Musztarda sarepska, tak samo jak śledź, stanowi w Polsce wyjątkowo popularny dodatek wielu potraw na ciepło i na zimno. Tworzona z gorczycy sarepskiej uprawianej głównie w Rosji, doskonale uzupełnia smak kiełbas, dań z grilla, potraw z piekarnika oraz kanapki – w tym te ze skandynawskim śledziem, octem jabłkowym, czerwoną cebulą i pumperniklem.
Ekologiczna musztarda BIO Roleski produkowana jest tylko z naturalnych i wolnych od GMO certyfi-kowanych składników. Wytwarzana jest z surowców pochodzących z upraw ekologicznych, w któ-rych nie stosuje się pestycydów oraz sztucznych nawozów. W efekcie Musztarda Sarepska BIO nie zawiera konserwantów, sztucznych barwników, wzmacniaczy smaku, a także glutenu. Musztarda Sarepska BIO to lekko ostra i bardzo aromatyczna propozycja dla prawdziwych smakoszy – zwłasz-cza tych, którzy kochają wyraziste kompozycje smakowe takie jak skandynawski śledzik z dodatkiem ekologicznej Musztardy Sarepskiej Roleski.

Wydawnictwo Czasopism i Książek Technicznych SIGMA-NOT

SigmaNot Polagra 250x250

engineering

moeschle

vimax

Ekomix

sitspoz